Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Augmenta la freqüència de la recollida dels contenidors d’envasos a tot el municipi, passant de setmanal a dos cops per setmana

Durant juny, juliol i agost els contenidors d’envasos es recolliran els dilluns i els divendres

divendres 05 juny 2020

 

Després de la petició feta per la regidoria de medi natural de l’Ajuntament d’Olèrdola, la Mancomunitat Penedès-Garraf ha confirmat que s’augmenta des d’aquest mes de juny la freqüència de recollida dels contenidors d’envasos a tot el municipi. Fins ara es recollien un dia a la setmana i ara passen a recollir-se durant dos dies, els dilluns i els divendres. Aquest augment de freqüència estarà vigent durant els mesos de juny, juliol i agost.

L’Ajuntament assenyala que aquest augment “ve justificat perquè s’ha detectat que amb el confinament els desbordaments d’aquests contenidors en algunes de les ubicacions ha estat constant tot i que s’ha intentat minimitzar a través del reforç de la neteja viària”. Un altre dels motius de l’augment dels dies de la recollida ve donat “perquè a l’estiu els contenidors d’envasos són els que generen més lixiviats i atrauen més insectes”, en una època de l’any en què els veïns tendeixen a tenir durant més temps les finestres dels seus habitatges obertes. Amb l’increment de freqüència s’intenta així reduir les molèsties que puguin ocasionar els contenidors més propers als habitatges.

Document Actions