Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Augmenta la participació en el Casal d’Estiu d’Olèrdola

En la primera setmana, la xifra d’incrits a Moja ha estat el doble que la de l’any passat

divendres 01 juliol 2016

Aquest divendres ha finalitzat la primera de les cinc setmanes d’activitat del Casal d’Estiu d’Olèrdola. Des de l’organització, el Consell Esportiu de l’Alt Penedès, s’ha fet una valoració satisfactòria d’aquests primers dies, especialment per l’increment de participació. I és que, tal i com confirmava la directora del Casal d’Estiu, Marta Girona, la xifra d’inscrits en aquesta primera setmana de Casal s’ha mantingut en el cas de Sant Pere Molanta però ha estat el doble a Moja respecte les dades de l’any passat. A l’escola Circell han fet el casal d’estiu aquesta primera setmana 48 infants i per la setmana que ve s’han superat la seixantena d’inscrits, quan l’any passat en cap de les setmanes es va arribar als 40 participants.

A l’hora d’interpretar aquest augment d’inscrits, des del Casal s’apunten diversos factors. Un podria ser l’horari, adaptat a les necessitats familiars. Un altre factor que ha pogut incidir en l’increment d’inscrits a Moja és que aquest any el Casal d’Estiu del Judo Olèrdola es fa a Sant Pere Molanta.

Aquest any el Casal d’Estiu porta per lema “Cuina’t l’estiu” i té com a eix temàtic la gastronomia i l’alimentació. La programació inclou tallers de cuina però sense deixar de posar l’accent en l’activitat esportiva, una característica que distingeix els casals que gestiona el Consell Esportiu. A Olèrdola el casal es fa en dues seus, les escoles Circell i Rossend Montané, però mantenint el mateix projecte educatiu i realitzant activitats conjuntes al llarg de la setmana com són l’anada a la piscina de Sant Cugat els dilluns o bé les excursions.

La quarta i cinquena setmana de casal és quan es preveu un major volum d’inscripcions, coincidint amb les excursions a Illa Fantasia i l’acampada.

Dilluns també ha començat amb seu a Moja el Casal Jove d’Olèrdola, que reuneix a 25 joves del municipi. En aquest cas la xifra d’inscrits representa un lleuger increment respecte les dades del 2015.

Document Actions