Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Augmenta la participació en els actes de la Festa Major de Sant Miquel

Les activitats infantils de dissabte i el ball van ser dos dels moments on més es va notar l’increment de seguiment
Entrada de Sant Miquel a l'església, al final de la cercavila
Entrada de Sant Miquel a l'església, al final de la cercavila

dilluns 10 octubre 2016

La Festa Major de Sant Miquel d’Olèrdola, celebrada aquest cap de setmana, ha obtingut més participació que la registrada durant l’any passat. Aquesta és una de les primeres conclusions satisfactòries a les que ha arribat la Junta de la Societat La Lleialtat de Sant Miquel, l’entitat que té cura de la coordinació del programa d’actes. La presidenta de la Societat, Roser Mascaró, destacava el bon funcionament dels actes i de manera especial posava l’accent en la tarda d’activitats infantils de dissabte, que va reunir a El Bosquet a prop de 300 persones.(àudio)

Un altre dels moments àlgids de la Festa Major va ser el ball de dissabte a la nit, amb l’orquestra l’Anònima. La gresca es va allargar fins gairebé les 4 de la matinada i el Local Rossend Montané presentava un molt bon ambient.(àudio)

Per la Societat, ha estat una Festa Major més participativa en tots els àmbits que les dels darrers anys.(àudio)

Com és habitual, un dels moments que reunia a més públic va ser el divendres a la nit, amb el pregó, que enguany pronunciava Lydia Girona. També va comptar amb força públic l’actuació de divendres a la nit, amb el concert de música popular dels Països Catalans que oferien Pep Picas i Giusseppe Costa. La cercavila de diumenge va tenir força seguiment, com així la ballada final a la plaça de l’Església.

Escolta l'entrevista a Roser Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions