Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Augmenta la participació en la majoria d’actes de la Festa Major de Moja

La Comissió de Festes també destaca l’absència d’incidències rellevants i el civisme viscut
El concert del grup Trams tancava la Festa Major
El concert del grup Trams tancava la Festa Major

dilluns 28 juliol 2014

La Comissió de Festes de Moja ha ofert una valoració inicial molt satisfactòria de la Festa Major, que vivia els seus actes del 20 al 27 de juliol. Lucas Ramírez, un dels components de la Comissió de Festes, assenyalava que en forces actes hi havia participat molta més gent que l’esperada.(àudio)

La participació de veïns per sobre de les previsions es va notar en actes com el cinema a la fresca, el dimarts 22,  o bé en l’esmorzar popular de dissabte. També va funcionar amb un ampli seguiment el concert de gralles de dimecres i el de jazz de dijous. Des de la Comissió també han posat l’accent en la gran resposta de públic al pregó i en el manteniment de l’aposta de la nit de dissabte, amb la Banda del Drac a la rambla Pau Casals.(àudio)FMMoja2.JPG

Diumenge en les activitats infantils no es va poder comptar amb les anunciades passejades en poni i l’espectacle d’animació amb la companyia Parranda, a la plaça Tedeum, va reunir per la tarda a un centenar de participants, entre infants i familiars. El concorregut concert amb el grup Trams, a la Rambla Pau Casals, va posar cloenda a la Festa Major.  Lucas Ramírez subratlla que la Festa Major ha estat possible gràcies a la col·laboració desinteressada de molta gent.(àudio)

Recordem que divendres a la nit, els Diables de Moja aportaven espectacle pirotècnic de qualitat i sàtira irreverent. Un dels moments més recordats dels versots es vivia quan els Diables van disfressar de vaca a l’alcalde i van simular munyir-lo per obtenir recursos. Abans, en el pregó, Estíbaliz Leal va repassar la seva trajectòria associativa al poble i va fer una crida als veïns perquè s’impliquessin en els actes que s’organitzin a Moja.

De nou la timbarada organitzada pels Diables, celebrada dissabte al matí, va esdevenir un sorollós èxit de participació. Es reunia a 10 colles, incloent els amfitrions, amb prop de 300 participants

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions