Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Augmentar la xifra de socis i d’activitats, objectius de la nova Junta de la Societat Principal-Unió

Aina Zapater presideix un equip format majoritàriament per components del Grup de Joves de Sant Pere Molanta
Jordi Gómez, Aina Zapater i Oriol Bertran
Jordi Gómez, Aina Zapater i Oriol Bertran

dimarts 02 juny 2015

La Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta té nova Junta. La integren en la seva majoria components del Grup de Joves del poble i és presidida per Aina Zapater, de 23 anys d’edat i molt coneguda per la seva vinculació amb activitats fetes al poble. La mateixa Aina Zapater explica que van decidir donar el pas endavant perquè volien garantir la continuïtat de l’entitat i evitar que la gestió del local de la Societat passés a mans de l’Ajuntament.(àudio)

Fer més socis i augmentar les activitats que s’organitzen són dos dels propòsits que s’ha fixat com a objectiu la Junta que encapçala Aina Zapater.(àudio)

Entre les persones que acompanyen a Aina Zapater en la Junta s'hi troben Jordi Gómez, com a vicepresident; M. Cinta Bertran, Oriol Bertran, Àngels Vinyals o Joan Bertran. El nou equip espera recuperar la dinàmica de funcionament de l’entitat de fa uns anys i vetllar perquè es faci un nou relleu de Junta cada dos anys, per bé que també són conscients de que, en cas de no assegurar-ho, seguirien implicats en la Societat.

La nova Junta de la Societat substitueix a la Junta Gestora que, sota la presidència de Josep Anton Castells, ha funcionat els darrers 4 anys. Després de diferents crides per a renovar l’entitat, Castells es mostrava satisfet perquè el relleu s’havia pogut concretar.(àudio)

Castells fa un balanç satisfactori de la feina feta per la Societat aquests anys, tenint en compte les circumstàncies. Una de les notes destacades ha estat l’elevat ús del local, amb activitats programades durant tot l’any.(àudio)

La Junta sortint està especialment satisfeta per haver assolit el manteniment de l’entitat i la millora de les condicions de l’equipament. El local segueix acollint activitats obertes a tothom, com és el cas d’un dels espectacles del Festival En Veu Alta, programat pel proper dissabte 13 de juny, a les 6 de la tarda.

Escolta les entrevistes a Aina Zapater i Josep Anton Castells, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions