Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avança a bon ritme la creació de 4 nous capgrossos de Moja

El taller l’organitza l’Associació de Balls Populars i els mateixos infants creen els seus capgrossos

dimarts 12 juny 2018

Durant els dissabtes d’aquest mes de juny, el Centre Cívic La Xarxa de Moja es converteix en un taller artesà d’elaboració de peces folklòriques. A iniciativa de l’Associació de Balls Populars de Moja es realitza un taller de creació de 4 nous capgrossos, amb el propòsit de que siguin els mateixos infants els qui creïn els seus capgrossos. Inicialment el taller s’adreçava als infants que formen part de l’Associació, però la convocatòria s’ha obert i també compta amb participants que no formen part de l’entitat.Capgrossos2.jpgCapgrossos3.jpgCApgrossos4.jpg

El taller avança a molt bon ritme, sota el guiatge de l’especialista Elena Urbano, i ja són ben visibles la forma dels quatre capgrossos.

El taller respon a la necessitat de disposar de capgrossos adaptats a les característiques dels infants que els fan ballar. I és que actualment el ball popular dels capgrossos està format per 13 nens i nenes, la meitat de 3 i 4 anys d’edat. La majoria de capgrossos són de mides grans per a nens d’aquestes edats i tenen forces dificultats a l’hora de portar-los i poder ballar. Per aquest motiu l’associació de Balls Populars ha organitzat aquest taller que té l’objectiu de crear 4 capgrossos nous, de dimensions més reduïdes, adaptats  a l’edat i estatura dels balladors.

Document Actions