Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avancen a bon ritme les obres d’urbanització del carrer Major de Sant Miquel

Els treballs es preveuen completar abans d’acabar el mes de juliol

dijous 12 juny 2014

Les obres per completar la urbanització del carrer Major de Sant Miquel avancen a bon ritme, després de que s’iniciessin fa tres setmanes. Els operaris de l’empresa adjudicatària treballen aquests dies en els preparatius de la col·locació dels panots de la vorera. Una de les feines més visibles, la de pavimentar el vial amb aglomerat asfàltic, es deixarà pel final. Juanma Samblás, regidor d’urbanisme de l’Ajuntament d’Olèrdola, explicava que es preveu que les obres es puguin acabar abans de finalitzar el mes de juliol.(àudio)

Les obres han estat adjudicades per un import de 65.559 euros, una quantitat que supera el 20% de rebaixa respecte el preu de sortida. Samblás recordava que l’actuació ha estat llargament perseguida pels veïns de Sant Miquel i ha tingut la seva complexitat, entre altres qüestions perquè els veïns han de satisfer contribucions especials.(àudio)CarrerMajor2.JPG

En el darrer ple de l’Ajuntament d’Olèrdola tant govern com oposició coincidien en assenyalar que els treballs suposen una millora pel poble de Sant Miquel.

El projecte contempla la realització de les obres d’adequació de la urbanització del vial entre el carrer Font de l’Ametlló i el carrer Tarradellas. Les obres d’urbanització inclouen la pavimentació del vial amb aglomerat asfàltic amb una amplada de 7m i la realització de les voreres amb una amplada de 1,50m. La vorera entre el carrer de la Font de l’Ametlló i carrer del Font de l’Avellaner que ja està executada no es modifica. L’actuació també contempla la connexió de nous embornals a la xarxa de clavegueram. Les obres també han de suposar completar la urbanització del carrer de la Font de l’Avellaner.

Samblás especificava que les obres al carrer Major són una de les tres inversions que el govern municipal ha planificat realitzar abans de completar el mandat municipal. En el cas de Sant Pere Molanta, es farà una nova plaça pública i a Moja també es preveu la construcció d’una rotonda per a regular l’accés al poble venint de Vilafranca. Samblàs també assenyala que aprofitant les obres d’urbanització de la plaça de Moja es completarien de forma immediata millores en el sistema de clavegueram del poble.(àudio)

Fonts del govern municipal, d’altra banda, també han confirmat que les obres per arranjar la xarxa de subministrament d’aigua al carrer Wilson no podran començar aquest mes de juliol, tal i com es preveia, perquè la Generalitat ha comunicat que de moment no pot aportar el finançament aprovat per a fer aquesta inversió, inclosa en el PUOSC.

Document Actions