Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avancen els preparatius de la 34a Trobada d’Olèrdola, que se celebrarà el 7 i 8 de juny

Un dels propòsits és el d’impulsar la participació en els actes de dissabte

dijous 08 maig 2014

La 34a edició de la Trobada d’Olèrdola escalfa motors. El Consell Consultiu de Cultura ja ha pres algunes de les decisions més rellevants respecte la festa de germanor del municipi d’aquest 2014, que s’ha programat pel cap de setmana del 7 i 8 de juny. Seguint les dates tradicionals, la Trobada té lloc al castell d’Olèrdola el cap de setmana més proper al dilluns de la segona Pasqua. El pròleg es viurà divendres 6 de juny, amb el sopar de regidors i exregidors en un dels restaurants del municipi. Un dels objectius que es busquen és el d’incentivar la participació en els actes de dissabte. Algunes propostes d’envergadura s’han començat a plantejar però s’ha considerat més prudent acabar-les de madurar per a valorar si cal aplicar-les en properes edicions. Amb tot, la tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, Miriam Mulinari, avança que en aquesta edició de la Trobada ja s’han introduït algunes activitats noves que puguin ser un revulsiu a la participació durant el dissabte, però mantenint el format dels darrers anys.(àudio)

Diumenge dia 8 de juny se seguirà amb el patró consolidat d’activitats. Hi haurà l’exhibició de balls folklòrics, la paella i l’espectacle infantil, entre d’altres propostes.(àudio)

El Consell Consultiu de Cultura ja ha pres decisions rellevants de la Trobada, entre d’altres escollir a quina persona i a quina entitat se li atorgarà el premi Rossend Montané.(àudio)

Des del Servei Jove d'Olèrdola s’ha creat un esdeveniment al facebook on es poden seguir totes les novetats que vagin sorgint de la programació .

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions