Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avui a les 19:00h es convoca concentració davant l’Ajuntament d’Olèrdola en defensa del 9N

El grup territorial de l’ANC s'afegeix a la convocatòria d’aquest dimarts i organitza al municipi la mobilització

dimarts 30 setembre 2014

Seguint la crida feta arreu del país, el grup territorial de l’ANC d’Olèrdola convoca per aquest dimarts a les 7 de la tarda un concentració ciutadana davant de l’Ajuntament d’Olèrdola. Segons explicava Fina Mascaró, membre de l’ANC d’Olèrdola,  el propòsit és el de reclamar poder votar el proper 9 N , en la consulta sobre el futur polític de Catalunya.(àudio)

Recordem que aquest dilluns al vespre el Tribunal Constitucional ha admès a tràmit un recurs de l’Estat contra la Llei de Consultes i el decret de convocatòria de la consulta del 9 N, la qual cosa suposa la seva suspensió cautelar.

L’ANC ara no contempla altre escenari que “el de poder votar el 9 de novembre” i per això volen reclamar-ho de forma pacífica amb concentracions com les convocades aquest dimarts davant dels ajuntaments.(àudio)

Amb les concentracions l’ANC inicia una campanya favorable al sí a la independència, que comportarà la difusió d’arguments favorables a la independència en espais públics, utilitzant el groc com a símbol de la campanya.

Fina Mascaró feia una crida a participar de la concentració d’aquest dimarts a Olèrdola i subratllava que la reclamació del dret a decidir s’ ha fet de forma pacífica i cívica.(àudio)

L’ANC també preveu realitzar, a partir d’aquest dissabte, una enquesta a totes les llars de Catalunya per recollir l’opinió de tothom sobre el país que es vol. A Olèrdola s’ha fixat que l’enquesta es realitzarà el proper 25 d’octubre. S’estima que seran necessaris 60 voluntaris al municipi per a completar aquesta campanya. Les persones interessades en rebre més informació o que desitgin ser voluntaris, poden escriure un correu electrònic a l’adreça olerdola@assemblea.cat

Escolta l'entrevista a Fina Mascaró, realitzada aquest dimarts al matí per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions