Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’estrena l’Infopòdcast Olèrdola, un espai informatiu diari que resumeix l’actualitat del municipi en 3 minuts

Es difon a través de les xarxes socials gestionades pel Servei de Comunicació de l’Ajuntament. L’espai és una coproducció de Canal 20-Ràdio Olèrdola i La Xarxa

dilluns 08 gener 2024

Avui s’ha estrenat  l’Infopòdcast Olèrdola, un espai informatiu disponible a les xarxes socials de l’Ajuntament d’Olèrdola gestionades des del Servei de Comunicació municipal. L’infopòdcast és un espai informatiu de 3 minuts, amb edicions de dilluns a divendres, i que està pensat per facilitar el consum sota demanda per part de l’usuari, amb el propòsit d’oferir  l’actualitat del municipi de manera àgil i amena.

L’infopòdcast és un resum i selecció d’informacions que conté l’informatiu diari de Canal 20-Ràdio Olèrdola, en un format més distès i de manera conversacional. És una coproducció de Canal 20-Ràdio Olèrdola i La Xarxa.

Cada dia, de dilluns a divendres, estarà disponible a l’apartat de ràdio a la carta i a Spotify. Es difondrà a través de les comptes de tuiter, de faceboock i pel servei de Whatsapp que gestiona Comunicació Olèrdola.

Galeria d'Imatges

INFOPODCAST_Olèrdola.jpg

Document Actions