Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Balanç divers d’inscripcions en les activitats que organitza l’Ajuntament d’Olèrdola

Baixen les escoles esportives, es manté la gimnàstica per a gent gran i creix la gimnàstica de manteniment

dimecres 09 octubre 2013

Un primer balanç de les inscripcions a les activitats que organitza l’Ajuntament d’Olèrdola fa concloure que la xifra de participants és diversa, en funció de la proposta. La gimnàstica de manteniment, tant en el grup de Moja com en el de Sant Pere Molanta, registra creixement de matrícula. Les dades de les inscripcions a la gimnàstica per a gent gran es mantenen. Mentre que a les Escoles Esportives es detecta una tendència a la baixa, centrada en Moja. Miriam Mulinari, tècnica de cultura i joventut de l’Ajuntament d’Olèrdola, resumia que el balanç d’inscripcions era “desigual”.(àudio)

Més enllà de la situació econòmica, un factor que podria haver actuat a l’hora de retraure les inscripcions a Moja a les Escoles Esportives és el fet de que al poble hi ha la seu d’activitat de tres clubs esportius amb molta presència d’infants, com són el Judo , el Base Olèrdola i la Gimnàstica Aeròbica.(àudio)

Des de l’Ajuntament d’Olèrdola es recorda que s’està obert a atendre qualsevol suggeriment d’activitat.(àudio)

Les inscripcions a les activitats encara es poden fer. Només cal adreçar-se a l’Ajuntament d’Olèrdola, de dilluns a divendres en horari de matí. També es pot lliurar la documentació les tardes de dimarts i dijous , al Centre Cívic La Xarxa de Moja, i les de dilluns i dimecres,al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Cana 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions