Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mireia Mancera explica que ara es prendrà “una excedència política” temporal amb la voluntat de tornar a l’Ajuntament d’aquí a 4 anys

De la seva gestió a l’Ajuntament en aquest mandat en destaca la implantació de la recollida porta a porta a tot el municipi

divendres 31 març 2023

Aquesta setmana s’ha informat que Mireia Mancera no optarà a ser de nou regidora d’Alternativa per Olèrdola. Recordem que per motius “estrictament personals” Mancera ha decidit ocupar una posició més baixa a la llista d’APO per a les eleccions municipals del proper 28 de maig. Així ho anunciava dimarts la pròpia formació, que en la seva pàgina web publicava una carta de comiat de Mancera.

Mireia Mancera va ser la número 2 de la candidatura d’ApO en les darreres eleccions municipals. S’estrenava en el consistori en aquest mandat i és  actual membre del govern municipal, tenint sota la seva responsabilitat els àmbits de promoció econòmica, protecció i tinença d'animals, paisatge urbà i residus. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Mancera explicava que havia decidit fer una “excedència política” i separar-se de la primera línia de la política municipal, però de manera temporal. I és que la seva voluntat, si així ho volen també des d’ApO, és poder optar a tornar a l’Ajuntament d’aquí a 4 anys en les eleccions del 2027. (àudio)

L’extensió del porta a porta a tot el municipi ha estat la realització més destacada de les fetes en aquest mandat en les àrees de responsabilitat de Mancera. Fer-ho no ha estat fàcil i els inicis han estat “durs” com es preveia, però Mancera es mostra molt satisfeta d’haver pogut assolir aquest projecte llargament perseguit pels governs d’ApO. (àudio)

Tal i com apunta  en la seva carta de comiat, entre els reptes de futur en matèria de gestió d’espais naturals Mancera situa la necessitat de garantir la protecció com a espai humit de la Saulonera, en l’espai de l’antiga explotació de la bòbila de Cal Sogas. Un altre projecte de futur que es planteja és la protecció de les arbrades. (àudio)

Mancera també ha destacat el treball del secretari de l’Ajuntament. Per expressar l’aprenentatge que li ha suposat el seu pas pel govern d’Olèrdola, Mancera ha indicat que per a ella ha estat  un “súper grau intensiu” d’administració pública.

 Escolta l'entrevista a Mireia Mancera, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions