Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Balanç positiu de la Festa Major de Moja per la gran participació veïnal i la implicació de les entitats

La resposta durant la capta, el pregó el divendres i el ball de dissabte han estat tres dels actes que han destacat els organitzadors
Concert del grup Trams
Concert del grup Trams

dimarts 31 juliol 2012

La música del grup Trams, amb un variat repertori de versions de cantautors catalans i havaneres, ha posat aquest diumenge al vespre el punt i final a la Festa Major de Moja 2012. Enrere quedaven fins a sis dies de propostes, concentrant les de més relleu durant el cap de setmana.

En una primera valoració, els integrants de la Comissió de Festes posaven l’accent en la positiva resposta dels veïns, que han viscut la festa al carrer, així com la implicació de les entitats.

Lucas Ramírez , component de la Comissió, deixava palès que els canvis introduïts havien funcionat.

Una de les variacions més destacades en aquesta Festa Major va ser la Capta realitzada per la Comissió de Festes, amb la participació de components d’entitats. Javier Ros, de la Comissió de Festes, indicava que els veïns havien entès el missatge que implicava fer la capta.  Aquesta col·laboració rebuda en la Capata ja anunciava la gran participació dels veïns en els actes proposats.

Xavier Puig, conegut per la seva participació en entitats de Moja, s’acaba d’incorporar a la Comissió de Festes i ens subratllava la importància de seguir el treball conjunt de tothom per a fer possible activitats com la Festa Major.

La Comissió confessava que va haver de passar molts nervis quan l’aparició de la pluja va precipitar el final de la cercavila i va generar dubtes sobre si es podria fer amb normalitat el ball. Els temps, al final , ho va permetre i el vall a la plaça Pau Casals, amb el grup Gerunda, es va poder allargar fins a les 5 de la matinada.

Cristina Melèndez, de la Comissió, agraïa la participació del poble i es mostrava satisfet perquè amb la festa Moja “s’havia emocionat”.

De moments memorables d’aquesta Festa Major, la Comissió de Festes se’n porta un bon grapat. Entre d’altres, esmenten l’emotiu pregó dels germans Arnan. També entenen que ha estat un encert unir propostes i concentrar activitats lúdiques per a infants a l’espai de la fira  d’artesans de diumenge.

 

 

Document Actions