Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Blanca Subur i Calafell guanyen la 1a edició de la Copa Olèrdola de futbol base

La satisfactòria experiència fa preveure al Base Olèrdola que es donarà continuïtat al torneig
La Blanca Subur va guanyar la categoria benjamí
La Blanca Subur va guanyar la categoria benjamí

dimecres 10 juny 2015

Durant el cap de setmana del 6 i 7 de juny s'ha celebrat la primera edició de la Copa Olèrdola de futbol base,  a la zona esportiva municipal "Els Pins" de Moja. Els partits es van disputar al llarg dels matins de dissabte 6 de juny, en la categoria benjamí, i durant diumenge 7 en el cas de la categoria aleví. Un total de 18 equips han participat al torneig i la dinàmica del torneig comportava que tots els equips  juguessin un mínim de 3 o 4 partits durant la fase de grups.TorneigBaseCalafell.JPG

En la categoria benjamí el guanyador ha estat l'equip de la Blanca Subur, després de jugar la final contra l'equip del Sitges i guanyar-la per 1 a 0. El tercer classificat va ser l'equip de Les Cabanyes i el quart classificat l'equip del Base Olèrdola.

 El guanyador en la categoria aleví ha estat l'equip del Base Calafell, després de jugar el triangular final contra els equips del Base l'Arboç (2n classificat) i la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca (3r classificat).

 El torneig va transcórrer en un ambient de molta esportivitat i a la vegada competitiu. Tot plegat va contribuir a que la valoració sigui molt positiva i a pensar en una segona edició de cara el juny de l'any vinent, tot just acabi la temporada esportiva 2015-2016. Així mateix es valorarà la possibilitat d'incloure més categories.

 El Base Olèrdola agraeix la col·laboració de l'Ajuntament d'Olèrdola, que cedeix les instal·lacions i facilita els trofeus, l’obsequi pels equips i assumeix la despesa d’arbitratges. El club també fa un agraïment especial a l'empresa del municipi Plana Rodona per haver col·laborat amb peces de fruita (plàtans i pomes) que van ser repartides de forma individual a tots els jugadors.

El Base Olèrdola també agraeix als equips participants la implicació en el torneig i la bona predisposició a col·laborar en tot moment per ajudar a que el torneig es desenvolupés amb normalitat i bon ambient. “Així com el fet que tots els equips vinguessin amb jugadors de similar nivell. Això va fer que en general els partits i els resultats fossin molt disputats i ajustats”. TorneigBaseTrofeu.JPG

Els equips participants van agrair el detall de les peces de fruita per a cada jugador i van destacar que els havia agradat l’organització i format del torneig.

Document Actions