Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Blaumut anuncia que aquest divendres oferirà a Olèrdola un concert emotiu carregat d’energia i llum

El concert dels 25 anys de Canal 20 l’obrirà Cesk Freixas interpretant un resum de la seva discografia

dijous 13 setembre 2018

En dos mesos finalitza la gira “Equilibri” i Blaumut  obrirà llavors un parèntesi indefinit sense actuacions en directe. Això fa que concerts del grup com el programat aquest divendres per a celebrar els 25 anys de Canal 20-Ràdio Olèrdola tinguin un component afegit d’emotivitat, segons explicava un dels membres de Blaumut, Vassil Lambrinov.

Blaumut repassarà les cançons dels seu tercer treball, “Equilibri”, però sense descuidar les peces més conegudes incloses en els seus dos primers discs. Lambrinov assenyalava que el concert d’aquest divendres a la Muntanyeta estarà “carregat d’energia i llum”, amb  la proposta escènica adaptada a l’entorn.(àudio)

Abans de Blaumut, a les 10 de la nit, el cantautor penedesenc Cesk Freixas serà l’encarregat d’iniciar aquest concert gratuït. Acompanyat del guitarrista Víctor Nin , el riudebitllenc anuncia que interpretarà un resum de la seva discografia “jugant amb les textures que emanen de les guitarres”. La seva és una proposta que actualitza el compromís de la cançó d’autor per a cantar el món que ens envolta.(àudio)

A Blaumut i a Cesk Freixas els hi fa il·lusió compartir cartell i actuar en la celebració de l’aniversari d’una emissora de ràdio municipal. La irrupció de la difusió musical a través d’internet no ha arraconat a les emissores de ràdio, tal i com coincideixen a valorar tant Cesk Freixas com Vasil Lambrinov. Des de Blaumut s’assenyala que han d’estar agraïts a les ràdios per haver-los donat a conèixer al públic.(àudio)

Cesk Freixas també posa l’accent en la importància de les ràdios municipals per a conèixer què passa a casa nostra i entendre el país.(àudio)

El concert es farà a la finca municipal de la Muntanyeta, situada a prop del poble de Moja, i és l’acte principal dels previstos els propers mesos per a commemorar el 25è aniversari de Canal 20-Ràdio Olèrdola.

L’esdeveniment compta amb el patrocini de l’Ajuntament i s’inscriu dins de la voluntat municipal de programar espectacles de primer nivell a Olèrdola, tot subratllant en aquest cas l’important paper que ha jugat en els seus 25 anys de trajectòria l’emissora municipal de ràdio en la comunicació de proximitat al municipi.

Per a fer possible el concert també es compta amb la implicació de la Societat Principal-Unió, el Grup de Joves de Sant Pere Molanta i l’Agrupació de Balls Populars de Moja.

Escolta les entrevistes a Cesk Freixas i a Vassil Lambrinov

Document Actions