Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bon moment del Rítmica Olèrdola

Aquest cap de setmana s’inicien les competicions individuals després dels bons resultats assolits en conjunts
La coordinadora d’entrenadores del club, Marina Cayuela;  i el president, Fran Mendaña
La coordinadora d’entrenadores del club, Marina Cayuela; i el president, Fran Mendaña

divendres 12 gener 2024

El Club Rítmica Olèrdola viu un bon moment. El seu eslògan és “un club petit, amb grans gimnastes”, però si fem cas dels darrers èxits esportius i socials de l’entitat potser cal revisar el lema. Tenen grans gimnastes, però no ho són tan, de petits. Una bona mostra d’això es vivia abans de finalitzar l’any, quan aconseguien reunir a prop de 300 persones al local Rossend Montané de Sant Miquel per seguir el festival de Nadal que oferien les 49 gimnastes que actualment té el club. Un altre indicador de la consolidació del club és que el 2023 arribava al seu 20è aniversari d’activitat ininterrompuda. I ho feia recollint excel·lents resultats esportius.  Un conjunt infantil es proclamava 3r de Catalunya. Es compta amb un campió de Catalunya i dues subcampiones; i han acumulat fins a 78 podis en les competicions que han fet. Destacaven aquest balanç esportiu tan satisfactori la coordinadora d’entrenadores del club, Marina Cayuela, i el president, Fran Mendaña, en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola.(àudio)

El club confia que podrà seguir recollint bons resultats en les competicions individuals que s’inicien aquest cap de setmana.

La dificultat de no disposar d'un pavelló

Olèrdola no disposa d’un pavelló esportiu en condicions per a la pràctica de la gimnàstica rítmica, especialment quan les gimnastes han de preparar competició federada. Per això , el club ha d’entrenar a les Cabanyes, a més d’utilitzar equipaments d’Olèrdola com el Local Nou de Moja o el local Rossend Montané de Sant Miquel. Quan estigui coberta la pista poliesportiva de Moja , el club valorarà totes les opcions, però ja apunten que necessiten un equipament tancat com un pavelló, no només una instal·lació coberta.(àudio)

En aquests 20 anys d’història, el club ha portat el nom d’Olèrdola arreu del territori. Si vol mantenir el nivell de competició assolit en els propers anys, plantegen que és del tot necessari poder tenir una instal·lació en condicions i adaptada als requeriments de la gimnàstica rítmica.

La gimnàstica rítmica és una pràctica esportiva molt exigent. Les integrants del club entrenen un mínim de sis hores a la setmana, en tres dies diferents. Les sessions es poden allargar i fer en més dies quan es preparen competicions. Una de les claus del bon ambient i èxits del club, tenint en compte les seves dimensions, és l’anomenada “cultura del club”, segons la qual les gimnastes continuen el seu vincle amb l’entitat i moltes passen després a ser entrenadores.(àudio)

Durant el Festival de Nadal es va projectar un vídeo d’aniversari i es va presentar el logotip actualitzat de l’entitat. El club voldria arrodonir la commemoració del 20è aniversari organitzant una competició.

Escolta l’entrevista a Marina Cayuela i Fran Mendeña, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions