Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bon ritme de preinscripcions a les escoles bressol municipals d’Olèrdola

El termini de presentació de sol.licituds està obert fins divendres. Les famílies disposen del telèfon 679 99 25 64 per rebre suport i assessorament per fer la preinscripció

dimecres 20 maig 2020

 

A les escoles bressol municipals d’Olèrdola el període de preinscripcions per al curs escolar 2020-21 coincideix amb el termini establert per a la segona etapa d’educació infantil, primària i ESO. Des de dimecres de la setmana passada i fins aquest divendres, dia 22, està obert el termini d’admissió de sol·licituds. I el ritme de presentacions a les escoles bressol El Pàmpol de Sant Pere Molanta i Gotims de Moja està sent alt, tal i com exposa la directora de les escoles bressol municipals, Mònica Rebollo. Les sol·licituds s’han de presentar de manera telemàtica i les famílies no estan trobant masses dificultats a l’hora de formalitzar les preinscripcions. (àudio)

A les escoles bressol del municipi en aquesta preinscripció s’oferta un total de 38 places. A l’escola bressol Gotims de Moja es disposa de 8 places per a l’aula de nadons; 10 per a l’aula d’1 a 2 anys i 12 per a la de 2 a 3. Mentre que a l’escola bressol El Pàmpol de Sant Pere Molanta l’oferta disponible és de 8 places per al grup mixt d’1 a 3 anys.

Per a la presentació telemàtica de les preinscripcions s’han establert horaris. A l’escola Gotims, de 10 a 11 del matí i de 4 a 5 de la tarda; mentre que  a l’escola El Pàmpol, s’orienta a que es presenti d’11 a 12 i de 5 a 6. Per a demanar suport i rebre assessorament en el procés de preinscripció o aclarir informacions sobre les escoles, les famílies poden trucar al telèfon 679 99 25 64.

Mònica Rebollo aclareix que els grups a les escoles bressol s’organitzen per anys naturals. Així, per a poder tenir plaça a l’aula de nadons cal haver nascut aquest 2020 i tenir un mínim de 16 setmanes en l’inici del curs escolar. A l’aula d’1 a 2 anys es matriculen els infants nascuts el 2019; mentre que l’aula de 2 a 3 anys està destinada a nascuts durant el 2018, independentment del mes de naixement.(àudio)

Tenint en compte el ritme d’inscripcions presentades, s’espera que la majoria de places ofertades es puguin acabar cobrint.(àudio)

En el cas de l’aula de nadons, si no hi hagués la inscripció mínima per obrir-la es preveu plantejar durant el curs un nou període de preinscripcions per a oferir de nou aquest servei.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties

Document Actions