Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bon ritme de visites a l’escola Circell de famílies que han de preinscriure els seus fills a P3

Abans de confirmar-se les dates de preinscripció, l’escola ja havia atès visites aquest mes de març

dimecres 16 març 2016

Durant tot el mes de març l’escola Circell de Moja ha anat rebent visites de famílies  amb fills que s’han de preinscriure a p3. Les visites s’han anat succeint abans de que el Departament d’Ensenyament confirmés que la preinscripció escolar es podrà fer del 30 de març al 6 d’abril. Així ens ho confirmava la directora de l’escola Circell de Moja, Mercè Garcia, que explicava que prefereixen que el centre es visiti mentre “és actiu” perquè així les famílies puguin tenir més elements per comprovar com és l’escola.(àudio)

El Departament ha establert una oferta de 25 places per a p3, 23 d’ordinàries i 2 d’educació especial. Mercè Garcia indicava que així es propicia des del Departament que l’escola “retorni a una línea”.(àudio)

Les visites permeten contrastar l’aspecte extern de l’edifici  “tan lineal” de l’escola amb la realitat que hi ha dins “que és molt diversa”. Les famílies s’interessen per les instal·lacions ,l’atenció acadèmica i especialment l’atenció als infants, tenint en compte que les preinscripcions en la pràctica totalitat són d’infants que faran el curs que ve p3 i comencen la seva trajectòria a l’escola.(àudio)

L’imprès de sol·licitud de preinscripció es pot trobar a les escoles, a l’Ajuntament i a la web de la Generalitat i caldrà presentar-lo al centre que s’hagi escollit en primera opció. La informació de tot el procés de preinscripció es pot seguir a la web gencat.cat/preinscripció i a la web de l’Ajuntament . Per contactar amb l’escola Circell de Moja es pot trucar al telèfon 93 817 14 52.

Escolta l'entrevista  Mercè Garcia, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions