Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bon ritme de visites en la jornada de portes obertes a l’escola bressol Gotims de Moja

Aquest dijous la jornada de portes obertes s’ha programat a l’escola bressol El Pàmpol de Sant Pere Molanta

dimarts 30 abril 2019

 

Aquest dilluns s’ha viscut a l’escola bressol Gotims de Moja la jornada de portes obertes prèvia a l’inici del període de presincripcions pel proper curs escolar, que s’ha fixat entre el 13 i el 24 de maig.

La regidora d’escoles bressol, Anna Boada, seguia la jornada i oferia un balanç satisfactori per l’interès de les famílies.(àudio)

Per l’Ajuntament, programar jornades de portes obertes com les d’aquest dilluns a l’escola bressol de Moja són útils per a les famílies, però també per a l’Ajuntament i el servei de llars d’infants per així avançar en la planificació del proper curs.(àudio)

La directora de les escoles bressol, Mònica Rebollo, expressava la seva satisfacció pel funcionament de la jornada i apuntava que existien possibilitats d’acabar obrint l’aula de nadons. Per a poder posar en marxa aquesta aula a partir del setembre, destinada a nadons nascuts abans del 12 de maig, es requeriria d’un mínim de 5 infants.(àudio)

Les famílies van seguir amb molt d’interès la projecció d’un material audiovisual que mostra el funcionament de l’escola. Un dels aspectes que més sorprèn són la varietat d’activitats que fan els infants a les escoles bressol.(àudio)

Per a facilitar al màxim el tràmit de preinscripcions a les famílies, des de les escoles es fa arribar per correu electrònic la documentació que cal emplenar. La sol·licitud s’haurà de lliurar a les escoles bressol entre el 13 i el 24 de maig.

Aquest dijous es viurà a les 17:00h la jornada de portes obertes a l’escola bressol El Pàmpol de Sant Pere Molanta, en l’aula que s’utilitza a les instal·lacions de l’escola  Rossend Montané.

Escolta les entrevistes a Anna Boada i a Mònica Rebollo, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions