Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bona acollida del tast de vins i embotits a la Trobada d’Olèrdola

El maridatge entre vins del municipi i els embotits artesans de Cal Mitjans satisfà a la trentena d’inscrits
La sessió de tast es va fer dissabte a la tarda
La sessió de tast es va fer dissabte a la tarda

dimarts 21 maig 2013

Una de les activitats incloses en la 33a Trobada d’Olèrdola que més bon regust de boca ha deixat ha estat el tast de vins i embotits artesans que es proposava dissabte a la tarda. Una trentena d’assistents, majoritàriament joves, van poder tastar fins a tres varietats de vins negres elaborats a Olèrdola i embotits artesans de Cal Mitjans de Moja. L’enòleg que conduïa la sessió era Joan Vendrell, del celler Pardes. Per a oferir un tast atractiu es va optar per triar tres vins ben diferenciats.(àudio)

Pel que fa als embotits, es van poder tastar secallones, llonganisses i xoriço. Cada menja es maridava amb un vi en funció de les característiques que més concordaven.(àudio)

El maridatge de dissabte va deixar en evidència el creixent interès pels vins del Penedès i per la gastronomia existent entre el públic jove. (àudio)

Durant les tres darreres trobades el tast de productes del territori s’ha anat fent un lloc en la programació del dissabte a la tarda. Fa dos anys es va realitzar un tast de vins i caves del municipi. L’any passat el tast només va ser de caves d’Olèrdola i aquest any s’ha fet el salt de maridar vins negres i embotits d’Olèrdola.

Escolta l'entrevista a l'enòleg Joan Vendrell, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions