Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bona afluència de públic en els darrers actes de les Festes del Most de Moja

El teatre amb “El millor dependent del món”, a càrrec de la Margaridoia dels Monjos, va reunir a 120 espectadors
Imatge de la representació de diumenge, al Local Nou
Imatge de la representació de diumenge, al Local Nou

dimarts 28 octubre 2014

Les Festes del Most de Moja s’han acomiadat aquest cap de setmana amb activitats que han assolit les expectatives d’assistència dels organitzadors, la Comissió de Festes de Moja. Després d’un primer cap de setmana amb participació desigual en els actes proposats, les dues activitats que han tancat les Festes del Most aquest darrer dissabte i diumenge han comptat amb la complicitat dels veïns. El sopar i ball del most dissabte a la nit va acabar reunint a un centenar de persones, després dels dubtes generats perquè el període d’inscripcions havia finalitzat sense cap persona apuntada. L’endemà diumenge, el teatre va ser tot un èxit. Fins a 120 persones van seguir la comèdia “El millor dependent del món”, a càrrec del grup de la Margaridoia dels Monjos. Dos dels integrants de la Comissió de Festes, Lucas Ramírez i Sergi Manjón, oferien una valoració satisfactòria de les Festes del Most.(àudio)

El primer cap de setmana de Festes, activitats com el Tapajazz o el tast de vins van comptar amb una discreta xifra de participants. Però com ha passat en els darrers 3 anys, si s’hagués de triar un moment rellevant de les Festes aquest seria el que permet en un matí gaudir d’esmorzar popular, cercavila, trepitjada de raïm i passejades en carro.(àudio)

El teatre va ser un activitat exitosa. L’entrada, a 5 euros, no va ser impediment per a que molts veïns de totes les edats decidissin passar el vespre de diumenge veient la representació. L’èxit del teatre fa que la Comissió de Festes el tingui ben present a l’hora d’organitzar més activitats al poble.(àudio)

La Comissió de Festes de Moja ara farà un parèntesi d’activitat fins a coordinar, el proper mes de gener, les Festes de Sant Macari.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez i Sergi Manjón, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions