Bona progressió del Judo Olèrdola en el Rànking Catalunya

El club també va fer un molt bon paper a la Lliga Judito, a Ontinyent
Grup del Judo Olèrdola a Ontinyent

dijous 21 novembre 2013

Els resultats que obté el Judo Olèrdola en les competicions certifiquen la bona progressió dels seus judoques. Així es va posar de manifest en la darrera jornada del Rànking Catalunya, celebrada a l’Hospitalet de l’Infant el passat dissabte 16 de novembre. El club d’Olèrdola presentava en la categoria cadet a Daniel Romero, Laia Flix i Darrell Lázaro i a Aina Cornellà i Marc Lázaro en infantils. Cornellà assolia el primer lloc i Lázaro es feia amb la tercera posició.

L’endemà diumenge dia 17 el Judo Olèrdola va participar al segon certamen de la Lliga Judito que es va celebrar a Ontinyent. Els participants en la categoria aleví van ser Júlia Queraltó (2a classificada) , Ferran Asensio (3r) i Aira Lázaro (3a). En la categoria benjamí representaven el Judo Olèrdola Irene Romero (va quedar 1a), Nil Colomer (3r), Derek Romero (3r) i Joan Ramos (3r). També van poder participar en prebenjamins Sandra i Oriol Llosas. En aquesta categoria d’iniciació tots els participants van ser campions.