Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bona resposta de públic en els primers actes de la Festa Major de Moja

Dijous es presentava el quadern dedicat als 150 anys de l’església, dissabte es vivia una gimcana i diumenge s’oferia una representació de titelles

dilluns 19 juliol 2021

Els primers actes de la Festa Major de Moja han rebut la complicitat dels veïns. Les tres propostes fins ara celebrades s’han realitzat enmig d’una bona resposta de públic. El primer dels actes es realitzava dijous al vespre amb la presentació del quadern dedicat als 150 anys de l’església Sant Jaume de Moja, editat per l’Ateneu Mogenc. L’acte es va fer a la mateixa plaça de l’Església i va reunir a una seixantena d’assistents.

Dissabte els Balls Populars de Moja organitzaven una gimcana ben variada, en diferents punts del poble, que va divertir els 30 participants que reunia, d’edats compreses entre els 3 i els 10 anys. I diumenge van ser 91 les persones que van gairebé omplir fins a la capacitat permesa el Local Nou, en la representació de l’espectacle de titelles “Botànica oculta(l’herbolari de l’avi Joan)” d’en Joan Perucho. Aquest acte també l’organitzava l’Ateneu Mogenc.

Els actes de la Festa Major de Moja continuen aquest dilluns amb l’emissió del col.loqui dedicat als 40 anys dels Diables de Moja, a les 20.00h, a través de Canal 20-Ràdio Olèrdola.

Galeria d'Imatges

PresentacióQuadenrn1.jpg
PresentacióQuadern2.jpg
PresentacióQuadern3.jpg
PresentacióQuadern4.jpg
PrimersActes-Gimcana1.jpg
PrimersActes-Gimcana2.jpg
PrimersActes-Titelles1.jpg
PrimersActes-Titelles2.jpg

Document Actions