Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Assistència nombrosa en les sessions de contes infantils en anglès organitzades per l’Ateneu Mogenc

La primera sessió reunia 35 persones, entre adults i infants, mentre que la segon ha estat seguida per 15 infants

dilluns 15 maig 2017

Sota l’oganització de l’Ateneu Mogenc “Fem Poble”, aquest diumenge al matí han tingut lloc unes exitoses sessions de contes infantils en anglès, al Centre Cívic La Xarxa.

Les sessions les ha conduït Laura Cantero, d’Olèrdola Idiomes, i el seu format distès i informal ha afavorit l’ambient de proximitat en aquesta activitat de clar caràcter familiar. Les dues sessions realitzades s’organitzaven en funció de l’edat dels infants, incorporant en els dos casos una primera part dedicada a l’explicació d’un conte i després es continuava amb la realització d’una activitat relacionada amb la història. Tot,sempre en anglès.

La primera sessió, per a infants de fins a 5 anys, comptava amb una assistència de 35 persones, entre adults i nens. S’explicava amb titelles una història de Peppa Pig i  la llegenda de Sant Jordi. En acabar es feia un taller relacionat amb l’elaboració de dracs.Contesangls2.JPG

La segona sessió anava dedicada a infants de 6 a 12 anys i s’ha explicat una enigmàtica història d’Egipte, il.lustrada amb pictogrames i imatges plastificades. En acabar la història els 15 infants que han participat en aquesta sessió han realitzat el seu propi jeroglífic en anglès.

Després de la satisfactòria experiència d’aquest diumenge, l’Ateneu Mogenc ja ha anunciat que tenen previst organitzar una altra sessió per la tardor.

Document Actions