Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Elevat ritme d’inscripcions per participar en la 4a cursa “Vallmoranta”

La cursa d’orientació solidària es fa dissabte 22 de novembre i preveu reunir a 250 participants

dimecres 12 novembre 2014

Des de dilluns de la setmana passada i fins el proper 19 de novembre resta obert el període d’inscripcions per participar en la 4a edició de la cursa d’orientació solidària “Vallmoranta”, que se celebra el proper dissabte 22 de novembre. La cursa manté els plantejaments inicials i permet que els inscrits participin en un dels dos traçats que es proposen. Un de familiar, de 5 quilòmetres de recorregut pel nucli de Sant Pere Molanta i el seu entorn,  i un altre traçat de més dificultat, de 15 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 500 metres. Per a completar tot el recorregut trobant les balises, es comptarà amb un temps de 3 hores.

Des de la primera edició la “Vallmoranta” manté el seu caràcter solidari i les aportacions es destinaran a La Marató de Tv3. Josep Ventura, un dels organitzadors de la cursa, indicava que es continua amb el format inicial de la prova sense grans variacions.(àudio)

Tota la informació i el formulari per a fer la inscripció es pot trobar a la web vallmoranta.org. El preu d’inscripció és de 15 euros i de 8 euros en cas de ser menors de 13 anys. Per logística i límit d’aforament, només els 200 primers inscrits tenen tiquet per la paella que se servirà en acabar la prova, a l’interior del local Molantenc.

La cursa ha anat automatitzant les tasques organitzatives i cada any el repte es seguir ofeint uns trajectes atractius.(àudio)

Bona mostra de l’excel.lent treball d’organització i del seguiment assolit per la prova el tenim en la recaptació que s’ha obtingut per La Marató. I és que, sumades les tres edicions de la prova ja fetes, s’ha pogut ingressar al compte de La Marató 10.000 euros. En aquesta 4a edició s’espera mantenir la mitjana i situar l’aporatció entre els 3.000 i 4.000 euros.(àudio)

Aquest dimarts ja es portaven 190 inscripcions confirmades, la qual cosa ja fa preveure que s’arribaria a la xifra de 250 participants.

Tota la informació de la cursa, la podeu obtenir a la web vallmoranta.org.

Escolta l'entrevista a Josep Ventura, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions