Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bones impressions de les famílies durant la jornada de portes obertes a l’escola bressol El Pàmpol

Valoren de manera positiva les instal·lacions i que l’aula estigui integrada dins l’escola Rossend Montané

divendres 26 abril 2024

Les famílies que assistien aquest dijous a la tarda a la jornada de portes obertes a l’escola bressol El Pàmpol de Sant Pere Molanta han traslladat bones impressions del servei, tant de les instal·lacions  com de la proposta pedagògica. La directora de les escoles bressol d’Olèrdola, Isabel Torres, oferia una positiva valoració de la jornada i destacava que havia permès a les famílies aclarir dubtes i conèixer directament els espais i funcionament de l’escola bressol de Sant Pere Molanta.(àudio)

Una de les característiques de l’escola bressol de Sant Pere Molanta és que la seva aula està integrada dins de l’edifici de l’escola Rossend Montané. Aquesta integració és valorada de manera satisfactòria per les famílies, tal i com assenyala Isabel Torres.(àudio)

Un dels pares que responia a la convocatòria va ser en Joan Ramon Buisan, pare del Bru. El seu fill acaba de fer un any i , si tot va com preveuen, serà dels més petits de l’aula mixta d’I1-I2. Buisan ens oferia una valoració molt positiva de la jornada .(àudio)

La jornada també va ser seguida per la regidora d’educació i alcaldessa d’Olèrdola, Fina Mascaró. En declaracions a l’emissora municipal de ràdio subratllava que les jornades de portes obertes apropen l’educació a les famílies i permeten percebre les seves inquietuds.(àudio)

Macaró també recordava que l’Ajuntament està treballant per millorar la gestió de les escoles bressol. I és que a finals de juliol finalitza l’actual contracte i amb la nova licitació es preveu flexibilitzar alguna part burocràtica tot continuant amb un nivell d’exigència molt alt.(àudio)

La jornada també va servir per a fer una crida a participar en l’AFA.Dilluns s’ha convocat jornada de portes obertes a l’escola bressol Gotims de Moja, en horari de 17.00 a 18.30. Les jornades de portes obertes es convoquen dies abans de l’inici del període de preinscripció, que és del 8 al 21 de maig.

Escolta les entrevistes de la jornada de portes obertes, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Arxius Adjunts

Document Actions