Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bones sensacions davant el concert solidari que diumenge tanca la Festa Major d’Hivern de Moja

El Taller de Vent de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca protagonitzarà aquest Concert de Sant Macari

divendres 25 gener 2013

 

Els organitzadors del concert de Sant Macari, que tanca la Festa Major d’Hivern de Moja aquest diumenge a les 6 de la tarda,  tenen bones sensacions i esperen que l’acte acabi sent tot un èxit de convocatòria i de recaptació.

Diferents indicadors avalen aquesta favorable expectativa davant el concert solidari convocat a benefici de l’Ian Garcia, l’infant de Sant Sadurní que ha de fer front a un costós tractament a Nova York per a superar el càncer que pateix. Tenint en compte l’actual context de crisi, es detecta un apreciable nivell de venda de butlletes per participar en la panera solidària que s’ha organitzat. La magnífica panera se sortejarà diumenge al Local Nou, en acabar l’actuació del Taller de Vent de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca. També han estat nombroses les mostres de suport que l’organització ha recollit els darrers dies.

Des de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca també s’ha assenyalat que al centre les famílies han connectat amb la iniciativa solidària i alguns pares, malgrat no poder assistir aquest diumenge al concert, ja han fet el seu donatiu per a que es pugi afegir a la recaptació. La família i l’entorn de l’Ian Garcia no defalleixen en la seva mobilització per a recaptar fons i han fet una forta difusió de l’acte d’aquest diumenge. Així, el concert tindrà la doble dimensió de ser un acte local, en tractar-se del tancament de les Festes d’Hivern de Moja, però també es preveu que sigui tot un esdeveniment d’abast comarcal i pugui acollir a veïns de diferents municipis de l’Alt Penedès que volen expressar el seu suport a l’Ian Garcia.

El concert l’organitza la Comissió de Festes de Moja i comptarà amb els 40 alumnes, d’entre 8 i 14 anys, que formen el Taller de Vent de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca. Com a donatiu s’ha fixat un preu d’entrada de 5 euros. Pels qui es desplacin en cotxe, tenen fàcil aparcament davant de l’Escola Circell.

Document Actions