Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bones sensacions de l’Ajuntament d’Olèrdola en l’inici de la preinscripció a les escoles bressol

La preinscripció s’obria al municipi dimecres i el termini de sol·licituds finalitzarà el divendres 12 de maig
Moment de la jornada de portes obertes
Moment de la jornada de portes obertes

divendres 05 maig 2017

Després del dia festiu de lliure disposició gaudit per les escoles bressol d’Olèrdola dimarts d’aquesta setmana, dimecres s’iniciava al municipi el període de preinscripcions a les llars d’infants. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el divendres de la setmana que ve, 12 de maig, i en aquests primers dies les sensacions recollides per l’Ajuntament són positives. Les sol·licituds ja presentades i les demandes d’informació rebudes fan preveure que s’assoliran els objectius de preinscripcions., tal i com ens apuntava la regidora d’escoles bressol d’Olèrdola, Eva Ruiz.(àudio)

A l’escola bressol El Pàmpol de Sant Pere Molanta, situada dins de l’escola Rossend Montané, s’oferta un únic grup mixt d’infants d’1 a 3 anys, amb 13 places. Hi ha 7 places vacants, atès que 6 infants promocionen d’aquest curs i han confirmat plaça pel curs 2017-18.

A l’escola Gotims de Moja el total de places són 39, amb 15 places ja reservades perquè corresponen a infants que promocionen . S’oferten 8 places per a l’aula de nadons, 11 per a l’aula d’1 a 2 anys i 5 per a la de 2 a 3 anys. Una de les principals incògnites a desvetllar en aquest període de preisncripcions és conèixer si s’arriba a cobrir el 60% de les places vacants per l’aula de nadons, requisit per a que obri aquest grup el curs vinent. Eva Ruiz reiterava que, en cas de no arribar a les 5 places sol·licitades en nadons, s’obriria una nova convocatòria amb el curs començat, tal i com ha passat aquest any.(àudio)

Entre les persones interessades en el servei de llars d’infants d’Olèrdola hi ha veïns de municipis propers, com és el cas de residents al barri vilafranquí de la Girada. (àudio)

Les sol·licituds de preinscripció per l’escola bressol Gotims es recullen en aquest centre, fins el 12 de maig, en horari de 8:30 a 10:00h. Les sol·licituds de preinscripció per l’escola bressol El Pàmpol es recullen en aquest centre de les 14:30 a les 16:00h, també fins  el 12 de maig.

La documentació necessària per tal de formular la preinscripció es pot obtenir a les escoles bressol, en el propi Ajuntament i a la pàgina web municipal www.olerdola.cat.

Document Actions