Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bones sensacions en els darrers dies de la campanya “Compra a prop i descobreix el teu entorn!"

La campanya està en marxa fins el proper diumenge 18 de novembre; el sorteig de premis es farà el dia 22 i el lliurament el dia 28

divendres 09 novembre 2018

La Campanya “Compra a prop i descobreix el teu entorn!” afronta els seus darrers dies amb bones sensacions. Fins el proper diumenge 18 de novembre, si es compra en un dels 138 establiments i serveis adherits a la campanya, es pot participar en el sorteig d’un dels 80 premis que es reparteixen. En una entrevista a Canal 20-.Ràdio Olèrdola pel magazín “Penedès en Xarxa”, els alcaldes d’Olèrdola, Lucas Ramírez; i de Castellet i la Gornal, Miquel Delgado; i l’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret, coincidien en valorar de manera positiva la incidència d’aquesta campanya conjunta dels tres municipis per a promoure el comerç local.

Luca Ramírez recordava aquest propòsit de potenciar el comerç local i de fer que els establiments “se sentin acompanyats”.(àudio)

Imma Ferret posa l’accent en què, a més de recolzar el comerç de proximitat, la campanya facilita el  coneixement de l’entorn més proper.(àudio)

Tal i com va passar l’any passat, aquest 2018 es preveu que s’exhaureixin les  60.000 butlletes editades.El sorteig de premis es farà el 22 de novembre i l’acte públic de lliurament s’ha previst el 28 de novembre, a les 19:30h, al Molí del Foix de Santa Margarida i els Monjos.

Escolta l'entrevista realitzades a Lucas Ramírez, Miguel Delgado i Imma Ferret per Canal 20-Ràdio Olèrdola dins del magazín "Penedès en Xarxa", clicant aquí

Document Actions