Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bones sensacions en els primers dies de reobertura de la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia

El Museu obre de dimarts a diumenge, de 10 a 20.00h, amb visita gratuïta fins el 28 de juny

dijous 04 juny 2020

 

Des del dimarts 2 de juny es pot visitar de nou la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia de Catalunya, després de 81 dies d’estar tancada al públic. Les sensacions en aquests primers dies de represa són positives i inclús la xifra de visites rebudes és superior a la d’altres anys en aquest mateixperíode, tal i com explicava en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola Núria Molist, responsable de la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia.(àudio)

 Les visites es poden fer individualment o en grup de convivència. A més, és obligatori l’ús de mascareta (tant pels adults com per als infants majors de 6 anys) en espais tancats i sempre que no es pugui garantir el distanciament mínim de 2 metres. Així mateix, cal respectar la distància física de 2 metres i seguir les indicacions del personal del conjunt monumental per evitar les concentracions de persones i respectar els aforaments permesos. 

La botiga del museu està oberta i cal sol·licitar els productes al personal d'atenció al públic de la recepció i es recomana fer el pagament amb targeta.

L'aforament està limitat a 150 persones en el recorregut arqueològic i a deu persones en el centre d'interpretació. Aquestes limitacions, tenint en compte que l’espai de visita preferent és a l’aire lliure, no condicionen la capacitat d’atendre les visites a Olèrdola, tal i com assenyala Núria Molist.(àudio)

Després de la bona resposta d’aquests primers dies de reobertura, aquest cap de setmana podrà ser una molt bona referència per avaluar l’increment de visites. A més, fins el dia 28 de juny, l’entrada al museu és gratuïta i es preveu que això faci incentivar encara més les ganes de visitar la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia.(àudio)

En aquests moments, no es poden utilitzar audioguies i tampoc no es poden oferir visites guiades o altre tipus d’activitats en grup. 

A la pàgina web es poden trobar diversos recursos digitals amb què complementar la visita. 

A mesura que es vagin avançant etapes de desconfinament, s’actualitzarà i ampliarà la informació de les activitats que es podran fer al MAC Olèrdola.

Per a més informació i consultes podeu contactar amb el Museu d’Arqueologia de Catalunya – MAC Olèrdola a través del correu electrònic mac.olerdola@gencat.cat, els telèfons 93 890 14 20 i 675 78 29 36 o la pàgina web del Museu.

Document Actions