Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bones sensacions en l’estrena de l’obra “Maror o les regles del gènere” del grup l’Arrel

L’enquesta del públic fa concloure que hi ha marge de millora abans de l'actuació a Sant Miquel, el 19 de febrer

dimarts 26 gener 2016

El grup de teatre l’Arrel de Sant Miquel d’Olèrdola va deixar dissabte, a la sala polivalent del Pla del Penedès, bones sensacions a la setantena d’espectadors que van seguir la seva estrena de “Maror o les regles del gènere”. L’enquesta que respon el públic després de cada obra inclosa en la programació de la Roda de Teatre de l’Alt Penedès és una eina molt útil pels grups i permet extreure conclusions per a la millora del seu treball. En aquest cas, el grup de Sant Miquel marxava del Pla amb el bon regust de comprovar que havien treballat un text atractiu però amb aspectes a millorar abans de la representació programada a Sant Miquel, el proper dia 19. Pere Joan Ullate, director de l’Arrel, reconeixia que s’havien passat nervis i apuntava que “ hi ha coses a millorar”.(àudio)

L’argument de l’obra i els seus girs sobtats van ser dels aspectes més ben valorats pel públic. I és que “Maror o les regles del gènere”, de Jordi Sánchez, té com a punt de partida una reunió familiar. Hi ha un homicidi i els 5 protagonistes s’hi veuen involucrats. Un hàbil joc amb el temps permet que l’espectador acabi pensant que qualsevol dels personatges pot  ser l’assassí. Pere Joan Ullate també feia notar que en les enquestes es posa de manifest que caldrà millorar alguna interpretació i “estudiar una mica més el text”. (àudio)

La Roda s’atura per Carnaval durant tres caps de setmana i tornarà amb la representació de “Maror o les regles del gènere” al Local Rossend Montané de Sant Miquel, el divendres 19 de febrer, a les 10 de la nit. Treballar a casa dóna més confiança al grup i la motivació afegida de mostrar al poble la feina que ha fet el grup.(àudio)

Aquesta és la primera obra que Pere Joan Ullate assumeix com a director de l’Arrel, després de la sentida mort de Marina Vilella. Ullate assenyalava que les valoracions del públic eren força coincidents amb les opinions que ell s’havia format durant l’ estrena teatral d’aquest dissabte al Pla.

El servei de "Ràdio a la carta" està temporalment fora de servei

Document Actions