Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola promou la campanya Bons Comerç per incentivar les compres als establiments del municipi

L’alcalde anuncia que pagant 30 € es podran obtenir xecs de compra de 60€ en els establiments adherits. Del 14 d’octubre al 13 de novembre
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola

dimecres 21 setembre 2022

 

L’Ajuntament d’Olèrdola està enllestint els detalls d’una ambiciosa campanya de promoció del comerç local que té el propòsit d’incentivar les compres en els establiments del municipi. Tal i com anunciava l’alcalde, Lucas Ramírez, en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, el proper 14 d’octubre es posarà en marxa la campanya de “Bons Comerç”, consistent en finançar part de les compres que es facin en els comerços d’Olèrdola adherits a la campanya. Ramírez precisava que la campanya tindrà una durada d’un mes i permetrà obtenir en xecs de compra el doble de l’import que es pagui, amb un límit de 60€ en xecs. Així, aportant 30€ s’obtenen 60€ per poder gastar a Olèrdola.(àudio)

L’alcalde recordava que el funcionament de la campanya és similar a iniciatives realitzades en localitats com Vilafranca, amb els VilaFrancs, o el Vendrell. La campanya es treballa des de fa mesos i per realitzar-la l’Ajuntament ha signat un conveni de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Barcelona, que aporta la gestió de la campanya i la plataforma telemàtica des de la qual es podran obtenir els xecs de compra.(àudio)

Lucas Ramírez posa l’accent en què els Bons Comerç és una campanya que beneficia tant al comerç de proximitat com al consumidor. L’alcalde també assenyala que en la difusió i seguiment de la campanya es contractarà a una persona en situació d’atur.(àudio)

La campanya és oberta a tothom i no caldrà estar empadronat a Olèrdola per poder obtenir els xecs de compra. Els detalls del funcionament dels Bons Comerç es presentaran ben aviat públicament.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions