Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bosc Verd organitza per aquest diumenge una caminada popular infantil a la Muntanyeta

El suau recorregut està pensat perquè s’ho passi bé tota la família, amb jocs i la descoberta de personatges

dimarts 12 abril 2016

El Col.lectiu Ecologista Bosc Verd organitza per aquest diumenge 17 d’abril una caminada popular infantil pels voltants de la Muntanyeta. La caminada és oberta a tothom i gratuïta. Començarà a les 11 del matí, des de l’aparcament de la finca municipal, i té una durada prevista d’unes 2 hores. Durant el dinàmic recorregut es trobaran sorpreses. I és que, tal i com recorda Mònica Hill, de Bosc Verd, aquestes caminades tenen un fil argumental i durant l’itinerari es proposa als participants activitats com jocs  o trobar personatges.(àudio)

Aquest és el tercer any que Bosc Verd organitza una caminada popular infantil a la Muntanyeta.  La tria no és casual. Es busca un espai proper a Vilafranca, amb facilitats d’accés per acollir a més d’un centenar de participants i amb unes característiques que permetin habilitar diferents itineraris.(àudio)

El propòsit principal que persegueix Bosc Verd és que els infants i les seves famílies passin un bon diumenge en contacte amb la natura, tot sensibilitzant sobre la necessitat de tenir cura de l’entorn.(àudio)

Per participar en la caminada no cal inscripció prèvia. Caldrà portar aigua i calçat adequat pe caminar.

Escolta l'entrevista a Mònica Hill, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions