Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Caga tió a Daltmar aquest diumenge al migdia

L’activitat l’organitza l’Associació Cultural de Daltmar i està pensada perquè gaudeixin els infants
Fragment del cartell que anuncia l'acte
Fragment del cartell que anuncia l'acte

dimecres 19 desembre 2012

 

 

 

Donant continuïtat a l’experiència iniciada l’any passat, aquest diumenge al migdia s’ha programat un caga tió a Daltmar. L’Associació Cultural de Daltmar, continuadora de l’Associació de Propietaris, ha preparat l’activitat per les 12 del migdia d’aquest diumenge 23 de desembre, al bar social. En el caga tió el protagonisme és pels infants, per bé que els adults també podran tenir l’opció de cagar el tió, tal i com explicava el secretari de l’Associació, Carlos Molina. (àudio)

Des de l’Associació també s’està preparant pel proper dissabte 5 de gener la Festa de Reis. A partir de les 6 de la tarda hi haurà festival infantil, xocolatada i sorpreses pels més petits. (àudio)

El caga tió ha tingut un impuls el darrer any a Daltmar, mentre que la Festa de Reis ja té una llarga tradició a la urbanització, en diferents etapes. La intenció, segons indica Carlos Molina, és la de mirar d’ampliar els continguts d’aquestes propostes festives i culturals a Daltmar. (àudio)

Des de l’Associació Cultural es fa una crida a la participació a tots els veïns en aquests actes nadalencs, ja siguin de Daltmar o de la resta del municipi.

Escolta l'entrevista a Carlos Molina, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions