Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cal Mitjans inicia aquest dissabte al migdia un cicle de maridatges amb productes de la terra

La primera sessió proposa maridatges entre els vins i caves Eudald Massana i els patés artesans de Cal Mitjans
Montse Mitjans
Montse Mitjans

dimecres 15 març 2017

Donant continuïtat a les exitoses sessions de maridatges que es realitzen per la Festa Major de Sant Macari, la botiga de Cal Mitjans de Moja inicia en el seu establiment un cicle de maridatges amb productes de la terra. La primera de les sessions s’ha programat aquest dissabte 18 de març, a les 12 del migdia, amb una proposta ben atractiva. Els participants podran comprovar com mariden els vins i caves Eudald Massana, de Sant Pau d’Ordal, amb els patés artesans de Cal Mitjans. Montse Mitjans, responsable de la botiga de Cal Mitjans, ens destaca que la voluntat és que les sessions es realitzin periòdicament com a mínim un cop al trimestre, donant continuïtat als maridatges que s’han fet aquests darrers anys al poble per les Festes del Most i de Sant Macari.(àudio)

El maridatge es realitzarà en el confortable espai de la saleta de Mitjans la Botiga, amb l’ànim d’oferir un ambient pròxim que faciliti que els participants puguin establir comunicació directa amb els conductors de les sessions. La sessió d’aquest dissabte amb Eudald Massana té el valor afegit de permetre conèixer les diferències entre agricultura ecològica, biodinàmica i natural.(àudio)

Des de Cal Mitjans es busca difondre diferents productes emblemàtics de la terra i fer una aportació que contribueixi a dinamitzar el municipi.(àudio)

Les places per participar en aquest maridatge estan limitades i el preu d’inscripció és de 12 €. Per a més informació i inscripcions, les persones interessades poden posar-se en contacte amb Cal Mitjans a l’adreça de correu electrònic mitjanslabotiga@gmail.com o bé al telèfon 93 817 11 50.

Escolta l'entrevista a Montse Mitjans, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions