Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Caminada de Moja a la font de l’Ametlló aquest dimecres dins del Dia Mundial de l’Activitat Física

La sortida s’ha fixat a les 11 del matí, des de davant del consultori mèdic de Moja

dimarts 02 abril 2019

L’Equip d’Atenció Primària Penedès Rural i l’Ajuntament d’Olèrdola organitzen una caminada de Moja a la Font de l’Ametlló aquest dimecres, dins dels Actes del Dia Mundial de l’Activitat Física. La sortida s’ha fixat a les 11 del matí, des de davant del consultori mèdic de Moja. La caminada és d’anada i tornada fins a la font de l’Ametlló i té  7 quilòmetres de recorregut.

Amb caminades com la programada aquest dimecres a Moja, l’Equip d’Atenció Primària Penedès Rural, amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, se suma als actes del Dia Mundial de l’Activitat Física, que es commemora aquest dissabte 6 d’abril. Amb el lema “Activa la vida, millora la vida”, les activitats tenen el propòsit de difondre hàbits saludables entre la població fent especial incidència en la recomanació d’acumular 30 minuts d’activitat física diària en cas dels adults i 60 minuts en infants o adolescents.

Per a més informació de les propostes del Dia Mundial de l’Activitat Física, es pot consultar la web esport.gencat.cat/gentactiva

Document Actions