Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Caminada infantil aquest diumenge organitzada pel Col·lectiu Ecologista Bosc Verd

L’itinerari partirà de Moja i permetrà conèixer l’entorn de l’ermita de Penyafel
Fragment del cartell que anuncia l'activitat
Fragment del cartell que anuncia l'activitat

dimarts 22 abril 2014

Amb la voluntat d’animar als nens i nenes a sortir a caminar per l’entorn natural, el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd inicia l’organització de caminades infantils. La primera sortida s’ha fixat per aquest diumenge, 27 d’abril, i Olèrdola té un protagonisme especial. El recorregut s’inicia i acaba a Moja i permetrà conèixer els voltants de l’ermita de Penyafel, situada ja al terme de Santa Margarida i els Monjos. Durant els 5 quilòmetres de la caminada s’anuncien sorpreses relacionades amb un tresor que hauran de descobrir els més petits. També hi haurà coca, xocolata i sucs pels caminaires. La sortida començarà a dos quarts d’onze del matí, des de l’aparcament que hi ha davant de l’escola Circell de Moja.

Mònica Hill, membre del Col·lectiu Ecologista Bosc Verd, explica que l’entitat organitza des de fa més de 5 anys caminades populars amb una periodicitat de 2 mesos. Amb la de diumenge, inicien una línea de caminades de recorregut més petit per animar als infants a caminar per l’entorn natural.(àudio)

El recorregut de l’excursió està pensat perquè el puguin fer infants a partir dels 4 anys.(àudio)

La presència d’infraestructures que tallen el territori i la proximitat de Moja amb l’ermita de Penyafel han comportat que el Col·lectiu Ecologista descartés la sortida de l’excursió des de Vilafranca i s’optés per Moja.(àudio)

Per participar de l’excursió només calen ganes de gaudir de la natura, calçat adequat per a caminar i aigua.

Escolta l'entrevista a Mònica Hill, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions