Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Caminada popular infantil a la Muntanyeta aquest diumenge

L’activitat l’organitza Bosc Verd i s’iniciarà a les 10 del matí, a l’aparcament de la finca municipal

dimecres 22 abril 2015

Després de la positiva experiència de l’any passat, el col·lectiu Bosc Verd torna a organitzar una caminada popular infantil, repetint Olèrdola com a emplaçament triat per l’activitat. Si l’any passat es va anar des de Moja a Penyafel, aquest diumenge la caminada té un recorregut de 4 quilòmetres per la Muntanyeta i els seus voltants. Mònica Hill, membre de Bosc Verd, explicava que el recorregut és suau i que durant la caminada hi hauran diverses sorpreses.(àudio)

Bosc Verd ha optat per la Muntanyeta a l’hora de fixar aquesta caminada popular infantil per la seva proximitat amb Vilafranca i les seves característiques, “planera i bonica”.(àudio)

Des de Bosc Verd programen caminades populars, amb recorreguts d’uns 12 quilòmetres. Després de constatar que en aquestes activitats eren pocs els infants que hi participaven, van optar per impulsar les caminades infantil. L’any passat van comptar amb un gran èxit de participació i aquest diumenge esperen repetir-ho.(àudio)

La sortida és gratuïta i oberta a tothom. Caldrà portar aigua i calçat adequat per caminar. Durant el recorregut, hi haurà pica-pica i sucs pels participants. El lloc de trobada serà a l’aparcament de la finca municipal, a les 10 del matí d’aquest diumenge 26 d’abril.

Escolta l'entrevista a Mònica Hill, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions