Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Caminada solidària “Caminem per tu, Pol!” el proper diumenge 6 de maig

S’inaugurarà el Parc Pol Masip a Sant Miquel i també hi haurà dinar amb actuacions musicals

divendres 27 abril 2018

Diumenge 6 de maig Olèrdola acollirà una intensa jornada solidària per a la investigació del càncer infantil. Després de l’èxit de l’any passat, s’ha programat amb més continguts la caminada solidària “Caminem per tu, Pol!”, amb el propòsit de recaptar fons per a Sant Joan de Déu. L’activitat l’organitza l’Associació de Veïns de La Plana Rodona i l’entitat Cat@cracs, comptant amb la família de Pol Masip entre els principals promotors de l’esdeveniment. I és que la cita serà molt més que una caminada. També hi haurà vermut i dinar solidari, actuacions musicals i l’estrena del nom d’un espai públic que portarà a Sant Miquel el nom de Parc de Pol Masip.

La caminada és un homenatge  a Pol Masip Rodríguez, veí de Sant Miquel que va morir fa dos anys després de patir un càncer. Xavier Masip, pare d’en Pol Masip Rodríguez, subratlla igualment que el propòsit de la jornada és recaptar el màxim de diners possibles per a combatre el càncer infantil.(àudio)

El febrer de l’any passat, dins de la iniciativa del “Magic Line”, es van reunir a més de 400 persones i es van arribar a recaptar 6.000 €. Per a participar-hi cal inscriure’s per internet a ticketea. Per la caminada amb vermut caldrà fer una aportació de 12€; si s’afegeix a més el dinar, el preu és de 25€. Els nens fins a 10 anys tenen la caminada de franc i el dinar a 10€. La sortida de la caminada es preveu el diumenge 6 de maig, entre les 9 i les 9:30, des de davant del Restaurant El Conill de Sant Miquel. Es podrà completar un recorregut circular de 8 o de 12 quilòmetres, en funció de si s’opta per pujar al castell o no .

A la una del migdia es preveu l’acte d’inauguració del Parc Pol Masip, amb actuacions i parlaments, a la plaça de l’Església de Sant Miquel. Xavier Masip recorda que els amics del Pol van recollir signatures proposant a l’Ajuntament d’Olèrdola que es posés “Plaça de Pol Masip” a la plaça de l’Església. Amb l’acord de la família i l’Ajuntament, finalment s’ha optat perquè el parc de la plaça porti el nom de Pol Masip.(àudio)

En la inauguració es preveu comptar amb les intervencions dels amics del Pol i amb l’actuació del grup “Punk i aparte”. També es descobrirà una escultura , obra de l’artista Elías Tao. Acte seguit se servirà el dinar a l’interior del local Rossend Montané, incloent les actuacions del cantant Eric Vinaixa i del grup Trash.

Xavier Masip explicava que van decidir programar la caminada per aquest mes de maig, i no pas pel mes de febrer, per afavorir així al màxim la participació.(àudio)

Les persones que desitgin participar només en la caminada, poden formalitzar la seva inscripció fins minuts abans de la sortida. En canvi, si es vol participar en el dinar, les places estan limitades i caldrà formalitzar la inscripció com a màxim fins el proper dimecres dia 2 a : https://www.ticketea.com/entradas-caminem-per-tu-pol/

Escolta l'entrevista a Xavier Masip, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions