Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes fins dissabte les inscripcions per participar en la caminada solidària del Festival Musicveu

La caminada té l’objectiu de recaptar fons per a la investigació del càncer infantil i s’ha programat diumenge a les 10.00h a la Muntanyeta

dimecres 17 maig 2023

 

Fins aquest dissabte resta obert el termini d’inscripcions per a participar en la caminada solidària del Festival Musicveu que organitza la Fundació Pinnae. La caminada compta amb la col·laboració del Centre Excursionista Penedès i de l'Ajuntament d'Olèrdola, en benefici de la Fundació Amics Joan Petit, que té per objectiu destinar els seus recursos als equips d'investigació de l'Hospital de la Vall d'Hebron i l'Hospital de Sant Joan de Déu. Programada per aquest diumenge a la finca municipal de la Muntanyeta d’Olèrdola. la caminada s’iniciarà des de l’esplanada de la zona d’aparcament, a les 10 del matí.

Xavi Freixedas, responsable cultural de la Fundació Pinnae, destacava que l’organització d’una caminada és tota una novetat dins de la programació del Festival Musicveu, que centra la seva programació en les propostes musicals. La voluntat és la d’oferir una activitat per a tots els públics.(àudio)

El preu d'aquesta activitat solidària és de 10 € els adults i 5€ els infants fins a 12 anys. Tots els inscrits rebran una bossa-motxilla de record de la caminada.

Durant l'itinerari de 5,3 km de fàcil accés i pensat per gaudir-lo en família, s'hi trobaran les barraques i murs de pedra seca que han estat recuperades i reformades pel Centre Excursionista Penedès i l'Ajuntament d'Olèrdola i que formen part de la Ruta del patrimoni de la humanitat. A través de panells informatius i/o codi QR es facilitarà més informació a les persones.(àudio)

A la meitat del recorregut hi haurà avituallament d'aigua i en arribar de nou a l'esplanada, els participants podran gaudir d'un espectacle d'animació que continuarà posant ritme a la jornada, de la mà de la companyia "Cirquestra".(àudio)

També hi haurà xocolatada per a tothom i servei de foodtrucks.

Les inscripcions es poden fer presencialment a taquilla del Fòrum Berger Balaguer en horari de dijous a dissabte e de 18.00h a 20.00h, així com als webs: www.musicveu.cat i www.topticket.cat i es tancaran el dissabte 20 de maig a les 20.00h.

Per a les persones que no puguin assistir, però que vulguin col·laborar en benefici de la Fundació Joan Petit, nens amb càncer, es podrà fer a través de donatius fila de la zero, amb Bizum al codi 06549 o per transferència bancària al número de compte: ES12 2100 5000 5002 0032 2668.

 Escolta l'entrevista a Xavi Freixedas, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions