Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanya de baixa intensitat a Olèrdola per les eleccions del 25-N

Aquest divendres encara no hi havia cap material als carrers i només CiU farà actes durant la campanya electoral
Imatge de les passades eleccions al Parlament, a Sant Pere Molanta
Imatge de les passades eleccions al Parlament, a Sant Pere Molanta

divendres 09 novembre 2012

 

 

Aquesta passada mitjanit de dijous a divendres s’ha donat el tret de sortida a la campanya electoral per les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 25 de novembre. Si féssim cas de l’aspecte dels carrers, a Olèrdola es podria dir que la campanya no ha arribat encara. Aquest divendres, si es passejava pels diferents nuclis del municipi, no hi havia cap símptoma de que ja havia començat aquet període que anuncia la proximitat de les eleccions. No es veia cap pancarta, cartell o banderola demanant el vot per alguna de les candidatures que concorren als comicis.

A Olèrdola, llevat de les eleccions municipals, en cada convocatòria es fa més evident la pèrdua d’intensitat de les campanyes electorals al carrer o a través de mítings. Com ja ha estat la tendència en passades eleccions autonòmiques, generals o europees, només CiU ha anunciat que faria actes públics aquests propers dies a Olèrdola. En concret, preveuen convocar un acte el proper divendres dia 16, a les 21:30, al restaurant La Casa del Conill de Sant Miquel. Entre les persones que hi intervindran, es preveu comptar amb la presència de Pere Regull, alcalde de Vilafranca i candidat de l’Alt Penedès per la llista que encapçala Artur Mas.

Josep Maria Sánchez, portaveu del grup municipal de CiU a Olèrdola, explicava que es vol exposar als veïns de forma directa la posició de CiU en defensa d’una  transició nacional “tranquil·la  i viable”.(àudio)

CiU manté a Olèrdola la convocatòria d’actes durant totes les campanyes electorals perquè “és una forma d’estar més a prop de la gent” i de traslladar directament el missatge de la formació.(àudio)

A més de l’acte públic anunciat a Sant Miquel el dia 16, CiU també preveu realitzar actes de campanya el dimarts dia 20 al vespre al Centre Cívic La Xarxa de Moja i el dia 22 al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta

 

 

Document Actions