Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanya de CiU perquè els veïns els hi exposin dubtes i propostes, tot prenent un cafè

La llista està oberta a dialogar sobre qualsevol tema i ofereix per parlar a qualsevol membre de la candidatura

dimarts 05 maig 2015

CiU Olèrdola ha iniciat aquesta setmana una nova formula d’escoltar als veïns . Amb la campanya “Volem escoltar-te. Fem un cafè?” CiU Olèrdola oferta una altra possibilitat de contactar amb el grup municipal i escoltar de forma personalitzada el que vulguin exposar els olerdolencs.

El contacte s’ha de realitzar amb un missatge de whatsapp, al número 654207028 , i es concretarà dia i hora per fer un cafè.

Amb aquesta iniciativa es vol aconseguir tenir un contacte “més directe , més proper, i amb la possibilitat de fer-lo en un ambient personalitzat,  a on cada veí es trobi millor” perquè així es pugui mantenir una conversa distesa amb el veí i aquest exposi els seus punts de vista referents als temes  que es plantegin. Josep Sánchez, cap de llista de CiU, explicava que es tracta d’una eina més per apropar-se a la ciutadania.(àudio)

Sánchez posa l’accent en què no hi ha límit de persones ni de temes, destacant que s’està obert a dialogar sobre qualsevol tema i amb qualsevol candidat de la llista de CiU.(àudio)

CiU considera que en unes eleccions d’àmbit local les candidatures han d’utilitzar els mitjans necessaris per afavorir la proximitat amb els veïns.(àudio)

Altres vies de comunicació existents amb CiU d’Olèrdola són el E-mail: ciuolerdola2015@gmail.com; el Facebook: CIU OLERDOLA i el Twitter: @ciuolerdola.

D’altra banda, des de CiU s’ha comunicat que el primer acte públic de campanya el convoquen aquest diumenge , 10 de maig, a les 11 del matí a Daltmar.

Escolta l'entrevista a Josep Sánchez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions