Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanya del CAAD Penedès per fomentar l’adopció de gossos

La campanya també busca transmetre que un animal no és una joguina

dijous 17 desembre 2020

 

Coincidint amb el període nadalenc, des del CAAD(Centre d’Acollida d’Animals  Domèstics) Penedès de la Mancomunitat Penedès-Garraf s’ impulsa una nova campanya per fomentar l’adopció gossos i gosses de races qualificades com a potencialment perilloses (GPP’s).

Amb el lema «Gossos amb llicència per fer-se estimar» i adoptant una estètica familiar a les aplicacions mòbils i webs de cites, es presenten i es donen a conèixer els gossos i gosses i les seves principals característiques i virtuts, buscant adoptants a qui donar amor i companyia.

La campanya s’ha iniciat aquest dimarts 15 de desembre a les xarxes socials del CAAD Penedès. Es publiquen imatges de diversos animals del centre que actualment busquen una nova oportunitat. La campanya acosta l’experiència de diverses famílies i de voluntaris del centre que conviuen amb gossos d’aquestes races, mitjançant entrevistes que es poden veure a les seves xarxes socials del centre.

La campanya també busca transmetre que un animal no és una joguina i que la manca de conscienciació i sensibilització sobre les implicacions d’acollir un animal deriva en l’increment dels casos d’abandonament o de cessió d’animals als centres d’acollida, en especial de gossos que requereixen llicència administrativa. En el cas del CAAD Penedès, actualment una part important dels animals del centre són exemplars GPP.

Document Actions