Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanya solidària de recollida d’aliments a Olèrdola

Es recolliran aliments envasats des d’aquest dissabte i fins el 14 de desembre

dimecres 28 novembre 2012

 

 

L’Ajuntament d’Olèrdola organitza una campanya solidària de recollida d’aliments per a poder repartir-los entre les famílies més necessitades del municipi. Els veïns que desitgin col·laborar en la campanya ho podran fer, des d’aquest dissabte 1 de desembre i fins el divendres 14 de desembre, portant els aliments en els diferents punts de recollida establerts en els nuclis del municipi.

Es demana portar aliments envasats com ara llet, arròs, pasta, llegum, llaunes de tomàquet (fregit, triturat...), llaunes de conserva (tonyina, sardines, verdures...), llegums cuites, galetes, oli, sopa de sobre o fruites en almívar.

A Moja els aliments es podran portar al Centre Cívic La Xarxa, dimarts i dijous dies 4, 11 i 13 de desembre, en horari de 17 a 20h. A Sant Miquel d’Olèrdola, a l’ajuntament, es podran portar els aliments de dilluns a divendres, en horari de 8 del matí a les 3 de la tarda, i els dilluns a la tarda de 4 a 6.

A Sant Pere Molanta s’ha fixat com a punt de recollida el Centre Cívic Gatzara, els dilluns i dimecres, de 17 a 20h. Als locals socials de Can Trabal i de Daltmar, es podran portar els aliments els dissabtes dies 1 i 8 de desembre. En el cas de Daltmar, de 5 a 7 de la tarda, mentre que a Can Trabal serà de 5 a 8.

La regidora de serveis socials de l’Ajuntament d’Olèrdola, Eva Ruiz, recordava que durant l’estiu l’Ajuntament ja va facilitar 21 lots d’alimentació a famílies necessitades del municipi. Ara s’ha volgut estendre la campanya perquè els veïns de tot el municipi que ho desitgin hi puguin participar.(àudio)

Els aliments que s’han d’aportar han de ser envasats. Tal i com recordava Eva Ruiz, això permet una major conservació i facilita que, en cas de recollir-se molts aliments, també es puguin lliurar durant el primer semestre de 2013. (àudio)

En els darrers mesos, l’Ajuntament ha rebut l’oferiment de veïns disposats a realitzar una campanya d’aquest tipus. A Olèrdola, els serveis socials tenen comptabilitzades una vintena de famílies que necessiten rebre aliments per poder subsistir, per bé que la regidora estima que es podrien trobar al municipi amb més casos similars que no han estat comunicats a l’Ajuntament. (àudio)

L’Ajuntament preveu poder organitzar el material recollit i distribuir-lo entre les famílies necessitades abans de Nadal.

Podeu escoltar l'entrevista a Eva Ruiz, clicant aquí

 

 

Document Actions