Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Can Trabal acull aquest dissabte la darrera de les xerrades de la campanya “Olèrdola recicla!”

La convocatòria s’ha establert a les 12:00h, al local social de la urbanització

divendres 17 febrer 2017

El municipi viu aquests dies la recta final de la campanya “Olèrdola recicla!”, que es porta a terme des del passat mes de novembre. Dins de la campanya s’han programat xerrades als pobles i urbanitzacions per a fomentar el reciclatge. D’aquestes sessions només en queda per a fer la convocada aquest dissabte a Can Trabal. Serà a les 12 del migdia, al local social de la urbanització.

L’objectiu de la campanya és incidir en la millora de la quantitat i de la qualitat dels residus recollits selectivament, sobretot de les fraccions dels envasos lleugers, del vidre, del paper-cartró i de la brossa orgànica. A diferència dels pobles de Moja, Sant Miquel i Sant Pere Molanta, a les urbanitzacions no està implantat el sistema de recollida “porta a porta” i el contingut de les xerrades i de les recomanacions per a reciclar correctament s’adapta a aquesta realitat.

Recordem que als assistents de les xerrades se’ls lliurarà un recurs informatiu i l’obsequi d’una bossa reutilitzable plegable que facilitarà a tothom poder fer una compra sense residus. També es podrà recollir a la xerrada informativa un joc de bosses reutilitzables per fer la recollida selectiva a casa dels envasos lleugers, de vidre i del paper i cartró. En els dies posteriors a les xerrades, es realitzaran visites als establiments comercials i a les llars.

Document Actions