Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Can Trabal amplia serveis amb un espai lúdic i de salut per la gent gran

L’acte de presentació s’ha fet aquest dissabte, amb una sessió pràctica guiada

dilluns 16 març 2015

Aquest dissabte al migdia ha tingut lloc l’acte de presentació de l’espai lúdic i de salut per a la gent gran instal·lat en la zona d’equipaments de Can Trabal. La jornada va incorporar una sessió pràctica guiada per l’especialista Josep Ciércoles, monitor dels cursos de gimnnàstica per a gent gran,  que va ser seguida per una trentena de veïns. Durant el seu parlament, l’alcalde d’Olèrdola, Josep Tort, es mostrava orgullós perquè després de 12 anys al govern s’havia assolit un espai d’equipaments “amb la participació de la  gent”.(àudio)EspaiSalut2.JPG

En aquests tres darrers mandats municipals a la zona d’equipaments de Can Trabal s’hi ha adequat una zona de jocs infantils, amb renovacions recents. També s’hi ha instal.lat espais de picnic, pistes de petanca i ara aquest espai lúdic i de salut. Altres actuacions en aquest entorn han suposat l’arranjament de deficiències estructurals a la pista poliesportiva, la millora del drenatge i la neteja de la zona verda propera.

La regidora de gent gran , Arantxa Torres,  recordava que aquest espai de salut s’havia obtingut  gràcies al suport que l’Ajuntament d’Olèrdola havia assolit per part d’una altra administració  en aquest cas la Diputació de Barcelona. Torres també indicava que és un espai obert a tot el municipi i diferent de l’equipament de salut que ja està instal.lat al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta. (àudio)

El regidor d’urbanisme, Juanma Samblás, veí de Can Trabal, manifestava la seva il.lusió per l’estrena d’aquesta millora i posava l’accent en la participació activa de la gent gran a Can Trabal. Samblás també subratllava que dins de les possibilitats, l’Ajuntament millorava la zona esportiva perquè és l’àmbit de competència municipal. (àudio)

El fisioterapeuta Josep Ciércoles  va animar als veïns a aprofitar els aparells de l’espai lúdic amb constància, repartint diàriament les sessions i combinant-les com a exercici final després d’haver fet una passejada.

Escoltes les entrevites a Josep Tort, Arantxa Torres i Juanma Samblás, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquíEspaiSalut3.JPG

Document Actions