Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Can Trabal celebra el Carnaval aquest dissabte a la tarda amb concurs de disfresses i berenar

Les activitats s’han programat a partir de les 5 de la tarda i són organitzades per l’Àrea de Cultura de Can Trabal

divendres 08 febrer 2013

Sant Miquel obria el foc el cap de setmana passat i aquest dissabte Can Trabal pren el relleu al municipi de les celebracions de Carnaval. Gràcies a la feina de l’Àrea de Cultura, aquest dissabte es viurà al local social de Can Trabal la festa de Carnaval a partir de les 5. Hi haurà un concurs de disfresses, amb les modalitats per adults i infantil, berenar i ball amb cd’s.

Imma Rodríguez, membre de la Junta de l’Àrea de Cultura Can Trabal, explicava que la nova Junta de l’Àrea  continua amb les activitats festives que aquests darrers anys s’han fet a la urbanització. Aquest any s’havien plantejat fer una rua recorrent els carrers de la urbanització, però han optar per descartar-ho i provar-ho per l’any que ve.(àudio)

El propòsit és el de promoure la trobada veïnal, tenint com a punt de reunió al local social. (àudio)

La festa de Carnaval de Can Trabal és oberta a tot el municipi, com totes les activitats lúdiques que organitza l’Àrea de Cultura, tal i com recordava Imma Rodríguez.(àudio)

Una de els festes més senyalades que organitza durant l’any l’Àrea de Cultura és la Festa de la Primavera, que s’ha programat aquest 2013 pel 4 de maig. Per fer arribar suggeriments, l’entitat posa a disposició dels veïns una adreça de correu electrònic. És areaculturacantrabal@hotmail.com. També tenen la direcció a facebook: cantrabal.area.1@facebook.com

Escolta l'entrevista a Imma Rodríguez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions