Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Can Trabal, Daltmar i Moja preparen celebracions populars per viure al carrer la Revetlla de Sant Joan

A Can Trabal s’ha programat el musical infantil “Explora”, un sopar popular i concert amb “La calle del son”

dilluns 20 juny 2022

Aquest dijous és 23 de juny, dia de celebracions de la Revetlla de Sant Joan. A Olèrdola s’han  programat fins a tres festes al carrer que permetran compartir aquesta data tan assenyalada que marca l’inici de l’estiu.

Sopar a la Zona Esportiva de Daltmar

A Daltmar, un grup de veïns ha realitzat una convocatòria pública a la zona esportiva. A les 21h, amb sopar de germanor i música d’ambient.  En els cartells que anuncien l’acte s’indica que no hi haurà servei de bar i que cal que tothom es porti el necessari per sopar.

A Moja, davant de l’escola

A Moja l’Ateneu Mogenc ha convocat, a les 20.30h, la celebració de la Revetlla de Sant Joan davant de l’escola Circell. És una activitat oberta a tothom. L’organització posarà la infraestructura, amb taules, cadires i estovalles. Cadascú haurà de portar-se el seu sopar. El donatiu és d’1€, les places són limitades i cal inscripció prèvia a l’adreça de correu electrònic ateneumogenc@gmail.com.

 Teatre i música en directe a Can Trabal

I la revetlla de Sant Joan amb més ingredients a Olèrdola es viurà a Can Trabal. A les 6 de la tarda s’ha programat l’espectacle musical infantil “Explora” a càrrec del grup “Som contes”. Ja a les 10 de la nit, s’ha previst un sopar de carmanyola. A les 23.00 es podrà gaudir de música en directe amb el grup “La calle del son”, amb Antonio Pacheco “and Friends”. En acabar, la festa continuarà amb música de revetlla.

Irina Pérez, membre de la Comissió de Festes de Can Trabal, explica que hi ha moltes ganes de poder celebrar la revetlla i més després de l’èxit de participació de la passada Festa de la Primavera.(àudio)

Qui participi en el sopar tindrà a la seva disposició un servei de graelles per cuinar allà mateix.(àudio)

Una de les novetats incorporades en la Revetlla és un bingo popular que repartirà, a la mitja part del concert, atractius premis.(àudio)

Les reserves per viure tots els actes tenen un preu de 20€,amb ampolla de cava i coca per a quatre persones. L’aforament és limitat i hi haurà servei de bar. El mateix dia de la revetlla, el preu serà ja de 30 €. Les reserves es poden fer al 662 16 50 87

Escolta l’entrevista a Irina Pérez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions