Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Can Trabal es diverteix amb una Festa Major per a totes les edats

L’Àrea de Cultura subratlla la gran resposta assolida en els actes d’aquest cap de setmana

dimarts 01 agost 2017

La participació i la convivència de veïns de totes les edats han estat dos dels trets destacats de la Festa Major de Can Trabal, que aquest cap de setmana vivia els seus actes principals sota l’organització de l’Àrea de Cultura de la urbanització. La presidenta de l’entitat, Marina Moral, posa l’accent en les “ganes de passar-s’ho bé” que han demostrat els veïns. Les activitats han funcionat amb molt bona resposta, amb moments especials com la nit de dissabte que va incloure discoteca mòbil amb animació.(àudio)FmCanTRabal2.jpgFMCanTRabal3.jpegCanTrabal2b.JPGCanTrabal6.jpgCanTrabaal5OK.JPG

Des de l’Àrea de Cultura també destaquen com a “espectacular” el Remember Show i  la implicació dels 30 nens de la urbanització que han protagonitzat actuacions les nits de divendres i dissabte, com a membres dels “Young Dancers Can Trabal”.(àudio)

La paella popular va ser tot un èxit i dissabte a la tarda es podien seguir les evolucions de les panderetes de Sant Pere Molanta i del grup Gatzara Country. Diumenge al matí, la tradicional festa de l’escuma es va veure ben complementada amb atraccions aquàtiques i animació.(àudio)

Com va passar l’any passat, el darrer dels actes va ser una festa Holi diumenge a la tarda, que va deixar ben enfarinats de colors a un nombrós grups de veïns que es reunia a la pista per acomiadar la Festa Major de Can Trabal 2017.

La propera activitat prevista per l’Àrea de Cultura serà “Halloween”, amb la incorporació de sorpreses que acabaran de perfilar passat l’estiu.

Escolta l'entrevista a Marina Moral, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions