Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Can Trabal es prepara per viure diumenge la 2a edició del Mercat d'articles de segona mà i d'artesania

Obrirà de 10:00 a 14:00h, amb servei de bar i espai de lleure pels més petits

dimecres 20 abril 2022

Sota l’organització de la Comissió de Festes de Can Trabal, aquest diumenge té lloc la segona edició del mercat d’artesania i d’articles de segona mà que acull aquesta urbanització del municipi. Des de la Comissió de Festes, Irina Pérez assenyala que tenen moltes ganes d’oferir activitats com el Mercat que ajudin a reactivar Can Trabal.  (àudio)

Una trentena de parades confirmades aquest dimarts

 Aquest dimarts ja s’havia confirmat la inscripció d’una trentena de parades, incloent les dedicades a la realització de tallers. Qui vagi al Mercat aquest diumenge hi trobarà productes variats, tallers i artesania diversa.  (àudio)

El Mercat estarà obert des de les 10 del matí i fins les 2 de la tarda i hi haurà servei de cafeteria i de bar, així com espai de lleure pels més petits. Qui desitgi participar-hi oferint la venda dels seus articles pot ampliar informació o reservar parada al telèfon 662 16 50 87.

 La recaptació que s’obtingui per inscripcions es destinarà a finançar propers actes que organitzi la Comissió de Festes. Irina Pérez ja avançava que estan preparant la Fira de Primavera pels dies 13,14 i 15 de maig.(àudio)

 Escolta l'entrevista a  Irina Pérez ,realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions